villivilja

Ovatko sinun ajatuksesi kuvitettuja?
Minun ajatukseni tuottavat nimittäin välittömästi mielikuvia. Sulkiessani silmäni voin matkustaa mielikuvituksen rajattomaan, ideoita kuplivaan maailmaan. Tämän ominaisuuden avulla kykenen jättämään ajatuksistani kuvitettuja jälkiä. Ajattelen jotakin ja siirrän ajattelemani käden liikkein paperille. Joskus haen yksityiskohtaisen kuvituksen tueksi lisäksi mallia elävästä elämästä.

Hetkessä syntyvien ajatusten kuvitus on kuvitusteni ajatus. Harvemmin kerään ideoita varastoon taikka käytän tuotokseeni loputtomasti aikaa. Haluan ihmiskäden jäljen näkyvän kuvissani, joten lopputulos saa olla sopivan huoleton. Tahdon kädenjälkeni kuvastavan kepeää, ilottelevaa ja vikkelää luonnettani ja toivon kuvistani tuoksuvan luonnon läheisyyden. Sillä minä olen sydänjuuriani myöten luonnonlapsi –
villivilja.

Kuvien ja kirjoitusten takana on Tiina Koskinen. Tiina on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, ja häntä kiinnostavat erityisesti ihmisen kokonaisvaltainen kasvu ja kehitys sekä ihmisten välinen vuorovaikutus. Tiina uskoo, että elämä on parhaimmillaan tiimityötä, jota kannattelee vastavuoroisen auttamisen kulttuuri.

 
65292570_2288959647891170_2064779890892210176_n.jpg