Tyttö ja hiukset 1.png
 

FREE INDEED

Todella vapaa.
Kesän kynnyksellä syntyi kuvasarjan ensimmäinen tuotos, jota inspiroi lempparikirjaston, Raamatun, yksi vapauttavimmista jakeista, Joh. 8:36. ”So if the Son sets you free, you will be free indeed. / Jos siis Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita.”

Olla vapaa uskomaan todeksi itsen ja muiden mittaamaton ihmisarvo.
Olla vapaa omaksumaan uusi identiteetti Hänessä.
Olla vapaa elämään tarkoituksellisena luomuksena Hänen jalanjäljissään.
Olla vapaa viettämään ikuisuus Hänen kanssaan.

Kortin pohjana valkoinen kartonki, piirtimenä musta tussi, värikkäät yksityiskohdat Marimekon mainoslehdestä, koko n. A5.

Toukokuu 2019

 
Tyttö ja hiukset 2-1.png
 

fearfully and wonderfully made

Ylen ihmeellisesti tehty.
Jokainen meistä on yksilöllinen. Kun Luojallemme ei ole olemassa parempaa tai huonompaa versiota ihmisolennosta, miksi meille olisi? Psalmi 139:14 kiteyttää sen, millaista tekoa olemme: ”I praise you because I am fearfully and wonderfully made; your works are wonderful, I know that full well. / Minä kiitän sinua siitä, että minut on tehty ylen ihmeellisesti. Ihmeelliset ovat sinun tekosi, sieluni tietää sen sangen hyvin.”

Olla vapaa kiittämään Jumalaa siitä, millainen on. Sisältä ja ulkoa.
Olla vapaa uskomaan olevansa ihmeellinen Jumalan luomus.

Kortin pohjana valkoinen kartonki, piirtimenä musta tussi, värikkäät yksityiskohdat Marimekon mainoslehdestä, koko n. 15 cm x 15 cm.

Kesäkuu 2019

 
 
 
Tytt%C3%B6+ja+hiukset+3.jpg

god’s own child

Jumalan oma lapsi.
Se on aika hyvä uutinen. Tajunnanräjäyttävä uutinen. Ja se on se todellisuus, josta käsin kristitty saa elää elämäänsä. Olipa kristityn vanhemmat elossa tai eivät, tai olivatpa he onnistuneet vanhemmuudessaan tai eivät, on kuitenkin yksi, Taivaallinen Isä, joka kutsuu omaansa aina arvonimellä lapseni – poikani / tyttäreni. Voisiko rakastavampaa isä–lapsi-suhdetta olla, kuin suhde Häneen, joka on läpikotaisin täynnä rakkautta (1. Joh. 4:7–8)?

Galatalaiskirje 4:6–7: “And because we are his children, God has sent the Spirit of his Son into our hearts, prompting us to call out, “Abba, Father”. Now you are no longer a slave but God’s own child. And since you are his child, God has made you his heir. / Ja koska tekin olette (Jumalan) lapsia, Jumala on lähettänyt meidän kaikkien sydämiin Poikansa Hengen, joka huutaa: ”Abba! Isä!” Sinä et siis enää ole orja vaan lapsi. Mutta jos olet lapsi, olet myös perillinen, Jumalan tahdosta.”

Olla vapaa elämään siitä todellisuudesta käsin, että on rakastettu Jumalan oma lapsi.
Olla vapaa elämään jatkuvassa ja ikuisessa yhteydessä Taivaallisen Isän kanssa.

Kortin pohjana valkoinen kartonki, piirtimenä musta tussi, värikkäät yksityiskohdat Marimekon mainoslehdestä, koko n. 15 cm x 15 cm.

Kesäkuu 2019