olla vapaa

Käynnissä

Olla vapaa on toukokuussa 2019 aloittamani, toistaiseksi määrittelemättömän mittainen, kuvasarja, joka käsittelee kokemusta vapaudesta kristillisestä näkökulmasta. Kuvituksessa inspiraation lähteenä on Suomen kesä ja naisten hiukset! Kuvasarjan tuotoksia voit seurata myös Instagramissa: @villivilja ja #villiviljart.

 
 

sovinto

Päättynyt

Sovinto on joulukuusta 2018 tammikuuhun 2019 kestänyt viisiosainen eläinkuvakorttiprojekti. Projektin tuotoksena syntyneiden kuvien tarkoituksena oli edistää oman ainutlaatuisuuden ja toisen erilaisuuden ymmärtämistä, hyväksymistä ja hyödyntämistä yksittäisten ihmissuhteiden, pienten ja suurten yhteisöjen sekä laajemmin koko yhteiskunnan voimavarana. Projektin tuotoksiin voit tutustua blogin ( menu – ajatuksenjälkiä ) puolella tai Instagramissa: @villivilja ja #villiviljart.

Luonnossa monet eläinlajit eivät tule toimeen keskenään. Erimielisyyttä aiheuttavat esimerkiksi ruokavalio ja asuinpaikka. Kuitenkin eri lajeilla on taitoja, joista toisille voisi olla iloa ja hyötyä.

Sovinto-eläinkuvaprojektin ajatuksena on johdattaa kuvan tulkitsija näkemään yksilöiden erilaiset ominaisuudet myönteisessä valossa. Siitä, mikä itselle on luontaista, voi olla toiselle iloa ja hyötyä. Ja siitä, mikä toisessa on erilaista, voi olla itselle iloa ja hyötyä. Sovinto-aihetta lähestytään leikkisästi eläinhahmojen kautta, mutta vakavasti ottaen tarkoituksena on rakentaa rauhaa erilaisten ihmisten välille. Kuvien innoittamana syntyvät hyväntahtoiset ideat ja pienet tarinat ovat projektin tuotos. Useimmat meistä ovat kertomusten kasvatteja – miksemme siis luottaisi yhä niiden voimaan?