lahjat lahjaksi

Tänä jouluna aioin aloittaa uudenlaisen aikakauden ja vuoden loppumetreillä aloin valmistella erilaista joululahjaa. Päätin nimittäin kätkeä pakettiin omia lahjojani.

Kuluneen vuoden aikana olen pistänyt merkille, miten pienen maistiaisen annamme itsestämme. Mitä paremmin olen tutustunut uusiin ja vanhoihin ystäviini, sitä enemmän olen nähnyt erilaisia kykyjä ja uniikkeja lahjoja, joita itse kullakin on, visusti piilossa. Olen itsekin tällainen kätkijä ja ällistyttävän taitava aliarvioimaan itseni. Olenkin pähkäillyt erilaisia keinoja valjastaa oma osaamiseni hyviä tarkoituksia varten ja mahdollisuuksia rohkaista esimerkilläni sinua laittamaan omat lahjasi kiertoon. Siksi ryhdyin tuumasta toimeen. Tarkistin, millaisia välineitä minulla on käsissäni ja keksin niitä yhdistävän käyttötarkoituksen. Minun kikkani on jättää ajatuksistani kuvitettuja jälkiä, ja sillä aion kammeta sinutkin liikkeelle!

On kiistämättä tärkeää täyttää maailma kauniilla ajatuksilla. Mutta sitäkin tärkeämpää on jättää ajatuksista kauniita jälkiä. Maailmaa muuttavat kauniimmaksi ajatukset, jotka on puettu kauniisiin tekoihin. Mikä voisi olla sinun lahjasi maailmalle vuonna 2019? 💃